- In ons Atelier zien klanten hoe de patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke koek, taart en chocolade producten maken.
- In onze winkel in Laren kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
- Zakelijke en horeca klanten nemen regelmatig een kijkje en ontvangen professioneel advies en informatie over ons assortiment.
- Gastvrijheid, vakmanschap, passie en teamspirit zijn de belangrijkste ingrediënten bij het maken van onze mooie assortiment.
Wij zoeken een gedreven en zelfstandig werkend patissier
Waarom werken bij Koek en Chocolade?
Je krijgt een leidende plek als patissier. Binnen het team van KOEK & Chocolade dat bestaat uit patissiers, chocolatier, winkel-, verkoop-, en inpakmedewerkers. Hoe verschillend ook, we werken knetterhard samen om klanten te laten genieten van het lekkers en om samen het goede leven te vieren.
Je werkt met de beste grondstoffen en nodigen je uit om jezelf uit te dagen, initiatief te nemen en creativiteit te tonen.
Koek & Chocolade is een groeiend merk waar ook mensen iedere dag een beetje groeien: ieder krijgt op zijn eigen manier de kans om bij te dragen. En dat betekent dat niet een dag hetzelfde is en je nooit uitgeleerd bent!
Wie zoeken wij?
Om samen te kunnen bouwen aan onze groei, vinden we het belangrijk dat je – op je eigen manier – past in ons team:
- Je geniet ervan om mensen een goed gevoel te geven en bent een aansprekend voorbeeld voor collega’s;
- Je weet van aanpakken en laat je niet afleiden door de waan van de dag, die soms hectisch en veeleisend kan zijn;
- Wij geven je vrijheid in je werk en ontwikkeling en je vindt het niet meer dan logisch dat we in ruil daarvoor verwachten dat je hierin je verantwoordelijkheid neemt;
- Je vindt het leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team en bent daarin loyaal, betrouwbaar en flexibel. Oftewel: we kunnen op je rekenen – en jij op ons;
- Wij zijn een bedrijf in groei. Je haalt plezier uit het uitbouwen van de patisserie kunt het geduld opbrengen om hiernaartoe te werken, ook al gaat dat soms met vallen en opstaan. En even belangrijk: we kunnen samen lachen om onze leermomenten én onze successen vieren.
Oké, en wat betekent dit dan?
- Je hebt 3-4 jaar ervaring als zelfstandig werkend patissier en bent gewend om alles zelf te maken;
- Je vindt het leuk om in een open ruimte te werken en maakt graag contact met mensen;
- Je bent in staat om het productieproces te bewaken en optimaliseren;
- Je loopt voorop wat betreft vakkennis en blijft nieuwsgierig;
- Je weet collega’s te motiveren, bent bereid hen te helpen en staat open voor feedback.
Werkdagen
Je werkt 32-36 uur per week, de exacte dagen spreken we in onderling overleg af. Je werkt enkel overdag tussen 8:00 en 18:00 uur en bent bereid om eens per twee weken een halve dag in het weekend te werken.
Dienstverband en salaris
Je ontvangt een marktconforme beloning, waarbij we rekenschap houden met de CAO loonschalen Ambachtelijke Bakkers.
Ga jij graag met ons in gesprek?
Stuur dan je CV en een korte toelichting. Wij bekijken zo snel mogelijk jouw sollicitatie en nemen contact met je op. Je ontvangt dus altijd een reactie van ons.