Vacatures

Altijd al willen werken in een Chocolade-Atelier tussen professionele chocolatiers en patissiers? Kom dan werken bij Koek & Chocolade!
Wil jij leren van én met onze mensen? Of ben jij liever het vriendelijke aanspreekpunt voor onze klanten in de winkel? Kijk snel bij onze openstaande vacatures.

Ervaren barista

Geen24-40 uur

In ons nieuwe Coffee Café kunnen klanten naast onze huisgemaakt producten ook genieten van eerlijke en exclusieve koffie...

Meer info

Gedreven chocolatier

MBO28-36 uur

In ons Atelier zien klanten hoe de patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke koek, taart en chocolade producten maken....

Meer info

Met de komende feestdagen op komst kunnen wij wel wat tijdelijke versterking gebruiken. Zowel in de winkel, als in ons Atelier. Lijkt het je leuk om ons te komen ondersteunen tijdens de drukke feestmaanden? Stuur dan een korte motivatie, jouw ervaring én een leuke foto van jezelf naar info@koekenchocolade.nl. Geef hierbij ook graag aan in welke periode je beschikbaar bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mirella 

Gastvrijheid, vakmanschap, passie en teamspirit zijn de belangrijkste ingrediënten bij het maken van ons mooie assortiment.

Koek & Chocolade is een merk in ontwikkeling, waar mensen iedere dag een beetje groeien. Ieder krijgt op zijn eigen manier de kans om bij te dragen.

Bertho

Bij Koek & Chocolade is geen dag hetzelfde en ben je dus nooit uitgeleerd!

Jezelf ontwikkelen is vanzelfsprekend en door samenwerking kom je verder. Wij geven je vrijheid in je werk en ontwikkeling en zien graag dat mensen verantwoordelijkheid nemen.

Open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 20 MB.