Algemene productinformatie, bewaaradvies en houdbaarheid

Onze bonbons kunnen het best worden bewaard in een koele en geurloze ruimte van ongeveer 16-18℃. Wij maken de bonbons met verse room en gebruiken geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Hierdoor zijn onze bonbons 15 dagen houdbaar na de datum dat wij deze hebben verzonden.

De overige chocoladeproducten kunnen het best worden bewaard ‘als rode wijn’: in een koele en geurloze ruimte van ongeveer 16-18℃ en zijn dan tenminste een maand houdbaar.

Koek bewaart u het beste in een droge, donkere omgeving.

Allergieën of vragen

Al onze bonbons en overige chocoladeproducten worden bereid in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Zij kunnen sporen van gluten, lactose of (steen) vruchten bevatten, ook wanneer deze niet als ingrediënt zijn toegevoegd. Heb je vragen over de samenstelling van een van onze producten, bijvoorbeeld over de aanwezigheid van gluten, mail deze dan naar info@koekenchocolade.nl of stel de vraag tijdens een bezoek aan onze winkel aan een van onze medewerkers.