Koek & Chocolade

Wij zijn de trotse makers van ambachtelijke koek, taart en chocolade. Onze chocolatiers en patissiers maken de mooiste producten op basis van de beste natuurlijke grondstoffen. Al 15 jaar ontwikkelen we eigen authentieke recepten en maken wij ons assortiment op ambachtelijke wijze; met de hand.

De plek waar ‘the magic happens’ noemen wij ons Atelier. In ons Atelier maken wij het assortiment voor onze winkel, voor de betere restaurants en voor een netwerk van winkels voor fijnproevers. In onze webshop kunt u onze huisgemaakte producten bestellen om er thuis van te genieten of om iemand anders te verrassen.

Wij staan voor

Authenticiteit

Puur, eerlijk en betrouwbaar. Dat geldt voor onze producten en voor onze mensen. Wat wij claimen is waar wij voor staan. Wat wij maken is pure passie.

Groeien vanuit ambacht

Wij beleven er plezier aan om ons assortiment iedere dag een beetje beter te maken. Dit doen wij door dicht bij het product te blijven en elke dag bezig te zijn met nieuwe smaken en structuren.

Werken vanuit passie

We streven ernaar om klanten en collega’s elke dag positief te verrassen, door te ondernemen vanuit onze passie. We zijn graag van betekenis en waarde voor onze klanten.
Ambachtelijke chocolade
vakkundig en met de hand gemaakt
De beste cacao
en natuurlijke ingrediënten
La touche magique
Cadeautjes, elegant en verrassend verpakt
Fijnproevers
weten ons te vinden

“Vanuit waardering voor ambacht, schoonheid en smaak mensen laten genieten. Hoe gaaf is dat?”

Meer over

“Van de geur en smaken in ons Atelier word ik vrolijk”

Meer over

“Mijn passie voor het vak begon toen ik op zondagochtend een boerencake bakte met mijn moeder.”

Meer over

Partners