Word jij net zo enthousiast van het ontwikkelen en maken van ambachtelijke patisserie en chocolade assortiment als wij? In ons Atelier zien klanten hoe onze patissiers en chocolatiers hun ambacht met passie uitoefenen. Zakelijke en horeca klanten brengen regelmatig een bezoek en ontvangen professioneel advies over ons assortiment. Samen werken we keihard. En het beste van alles: werktijden van 08:00-16:00!
Wij zoeken een Chef patissier
Wie zoeken wij?
Gastvrijheid, professioneel advies, vakmanschap, passie en teamspirit zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten om te kunnen bouwen aan onze groei. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:
- Je hebt 3-4 jaar ervaring als zelfstandig werkend patissier (MBO+). Je bent dus gewend om alles zelf te maken;
- Je vindt het leuk om in een open ruimte te werken en maakt graag contact met mensen;
- Je bent in staat om het productieproces te bewaken en optimaliseren;
- Je loopt voorop wat betreft vakkennis en blijft nieuwsgierig;
- Je weet collega’s te motiveren, bent bereid hen te helpen, neemt een leidende rol aan en staat open voor feedback.
Waarom werken bij Koek en Chocolade?
Je krijgt een leidende plek als patissier binnen het enthousiaste team van KOEK & Chocolade. Ons team bestaat uit patissiers, chocolatiers, barista’s, winkel-, verkoop-, en inpakmedewerkers. We werken samen knetterhard om klanten te laten genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben.
Je werkt met de beste grondstoffen en we nodigen je uit om jezelf uit te dagen, initiatief te nemen en creativiteit te tonen. Je krijgt de vrijheid om zelf nieuwe producten te ontwikkelen!
Koek & Chocolade is een groeiend merk waarbinnen onze mensen ook iedere dag blijven groeien: ieder krijgt op zijn eigen manier de kans om bij te dragen. Geen dag is hetzelfde!
Werkdagen
Je werkt 32-36 uur per week, de exacte dagen spreken we in onderling overleg af. Je werkt enkel overdag tussen 8:00 en 16:00 uur en eens per twee weken op zaterdag.
Dienstverband en salaris
Je ontvangt een marktconforme beloning, waarbij we rekenschap houden met de CAO-loonschalen Ambachtelijke Bakkers. Tevens kennen we een reiskostenregeling en investeren we in training en opleiding.
Enthousiast?
Stuur dan je CV naar info@koekenchocolade.nl
Wij bekijken zo snel mogelijk jouw sollicitatie en nemen contact met je op. Je ontvangt dus altijd een reactie van ons.