You are here:

Sevda

“Mijn passie voor het vak begon toen ik op zondagochtend een boerencake bakte met mijn moeder.”

Vanuit een gedreven start voor het vak als stagiaire bij Koek & Chocolade, ontwikkelde Sevda zich tot een zeer bekwaam banketbakker met een specialisme voor patisserie. Het vak van chocolatier leerde ze pas echt in de praktijk van haar leermeesters. Met haar liefde voor het ambacht en oog voor pure smaken en kwaliteit, maakt ze elke dag een – met de hand gespoten – assortiment bonbons. Van luchtige chocoladeganache met verse specerijen tot zachte witte chocoladevulling, Sevda draait er haar hand niet voor om.

“Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik alle bonbons een eigen karakter kan geven, zowel qua vorm als qua smaak is elke bonbon uniek”.

Sevda werkt al ruim 5 jaar met veel plezier in het Atelier van Koek & Chocolade.

Contact info

035-5335866

info@koekenchocolade.nl