Chef patissier
Word jij net zo enthousiast van het ontwikkelen en maken van ambachtelijke patisserie en chocolade assortiment als wij?...
Meer infoWord jij net zo enthousiast van het ontwikkelen en maken van ambachtelijke patisserie en chocolade assortiment als wij?...
Meer infoWord jij net zo enthousiast van het ontwikkelen en maken van ambachtelijke patisserie en chocolade assortiment als wij?...
Meer infoIn ons nieuwe Coffee Café kunnen klanten naast onze huisgemaakt producten ook genieten van eerlijke en exclusieve koffie...
Meer infoIn ons Atelier zien klanten hoe de patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke koek, taart en chocolade producten maken....
Meer infoMet de komende feestdagen op komst kunnen wij wel wat tijdelijke versterking gebruiken. Zowel in de winkel, als in ons Atelier. Lijkt het je leuk om ons te komen ondersteunen tijdens de drukke feestmaanden? Stuur dan een korte motivatie, jouw ervaring én een leuke foto van jezelf naar info@koekenchocolade.nl. Geef hierbij ook graag aan in welke periode je beschikbaar bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Mirella
Gastvrijheid, vakmanschap, passie en teamspirit zijn de belangrijkste ingrediënten bij het maken van ons mooie assortiment.
Koek & Chocolade is een merk in ontwikkeling, waar mensen iedere dag een beetje groeien. Ieder krijgt op zijn eigen manier de kans om bij te dragen.
Bertho
Bij Koek & Chocolade is geen dag hetzelfde en ben je dus nooit uitgeleerd!
Jezelf ontwikkelen is vanzelfsprekend en door samenwerking kom je verder. Wij geven je vrijheid in je werk en ontwikkeling en zien graag dat mensen verantwoordelijkheid nemen.